Att börja valla

Prova på vallning i gbg-trakten?

2016-01-04 14:57 #0 av: VendelaS

Hej.

Är sugen att prova på vallning med min schappe, men varken hon eller jag kan någonting om vallning. Är det någon som vet något ställe i gbg-trakten eller runt omkring där man kan prova på vallning med en icke bc/wk. Eller typ gå vallkurs eller liknande?

Edit: Planen är OM jag hittar något ställe att prova på vallning/lära mig valla och min hund visar intresse för det hålla igång det hyfsat regelbundet.

www.lakritsnos.com

@vendelasandell på instagram.

Anmäl
2016-01-05 13:51 #1 av: Stormvindh

Jag gick själv i samma tankar och var idag och provade på vallningen själv för första gången :) Efter mycket mejlande så hittade jag en instruktör, så mitt tips är att mejla din lokala vallhunds/vallningsklubb, alternativt Svak (då det var därifrån jag fick tips på instruktör i slutändan). Hör med dom om dom har nåt tillfälle att prova på eller gå kurs så får du förhoppningsvis hjälp av någon. Har dock förstått det som att det iallafall i mina trakter är ganska dött vid den här tiden på året med kurser och dylikt :)

Lycka till!

Anmäl
2016-01-06 15:53 #2 av: [Springerpoo]

Humlebyns brukar ha prova på vallning ibland. Vet inte när hon har nästa gång så skulle nog kontakta henneSkrattar

http://www.humlebyns.se/hundskola/

Anmäl
2016-01-07 20:12 #3 av: VendelaS

Tack så mycket för svaren. Jag ska absolut kolla upp detta! Skrattar

www.lakritsnos.com

@vendelasandell på instagram.

Anmäl
2016-01-20 21:29 #4 av: monjan

#2

Det ska jag lägga på minnet Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.