Vardagslivet

Weekend hos Jax uppfödare

2015-12-01 01:14 #0 av: Sugar Mist

Fick längre helg i och med att måndagen var ledig dag, så jag och Jax passade på och smet upp till Jax uppfödare under helgen, och roligt var det!

Vi vallade inte men gjorde mer vardagsarbete, och fick även hjälp av Jax halvsyster Easy som hade smitit in i fårhuset under morgonen, och att få använda två hundar samtidigt var en upplevelse i sig!

Fick se nya sidor av Jax jag aldrig tänkt på, han är så himla cool med fåren och visste precis vart han skulle placera sig för att jag lättare skulle kunna fodra fåren, något jag inte riktigt tänkte på förrän efter ett litet tag, ingen stress hos varken tackorna eller bagglammen, han är då allt himla bra och sån duktig liten hjälpreda jag harHjärta
Verkligen superspännande som nybörjare att studera hur han agerar i situationer där jag inte ens kräver något speciellt av honom, vet inte riktigt hur jag ska få ner det i ord men mattehjärtat sväller av stolthet över vilken duktig liten vovve han egentligen är, och hur lätt det är att glömma bort att uppskatta honom för allt det han ger. 

Annars har vi mest bara lallat runt på gården, hjälpt med hönorna och hästarna, och såklart bää'na <3 

-

Anmäl
2015-12-01 01:23 #1 av: Cahira

Det är precis så det ska vara verkligen! Blomma

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-12-02 09:39 #2 av: thea_thea

Åh vad härligt det låter! Jax verkar vara den perfekta hunden för digHjärta


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.