Off Topic

Nytt år, nya löften

2015-01-01 11:04 #0 av: isla

Gott nytt år! Det nya året börjar för många med en beslutsamhet att klara uppfylla diverse nyårslöften. Vissa löften lättare än andra att hålla och min erfarenhet är att det inte allt för sällan rinner det ut i sanden trots att man från början gav sig sjutton på att man skulle klara det.

I år har jag som löfte att äta mindre onyttigt och framför allt ett nytt godisförbud och jag har gett mig sjutton på att jag ska klara det. ;) Vilka är era nyårslöften?

Anmäl
2015-01-01 13:24 #1 av: russin

Mitt nyårslöfte är att inte avge några löften - det är så lätt att bli besviken om man inte fullföljer det man lovat sig själv. Jag tar det som det kommer och kommer glädjas än mer om jag gör något bra utan löfteGlad

Anmäl
2015-01-01 18:50 #2 av: Cahira

Jag har lovat mig själv att inte ge upp att lära mig rita. Hade jag i fjol med och höll det. :) Jag ska även överkomma min rädsla att misslyckas med symaskinen så jag kan börja sy saker. 

Nyårslöften är enklare att hålla när man tänker att det är okej att trilla av cykeln så länge man sätter sig upp igen och fortsätter trampa så tar man sig dit till sist! Man har ju ett helt år på sig! Tummen upp

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-01-01 19:27 #3 av: lovechivas

Mina nyårslöften är att bli frisk, börja tävla mer med kaninerna, ta fler ridlektioner och flytta!

Önskar även att bli hundägare på nytt och ta mig igenom den goa men krävande valpåldern och få ett härligt hundår! Hjärta

Anmäl
2015-01-02 11:49 #4 av: LinDajSon

Mitt nyårslöfte är att fortsätta jobba på att bli en bättre, rättvisare hundtränare. Det är ett ständigt pågående projekt och det enda jag törs lova för jag har noll självdisciplin när det gäller sånt som att äta mindre godis, spara pengar, börja fysträna osv. ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.