Kul och Bus

Lek: Ikeaprodukten

2014-10-19 18:25 #0 av: Cahira

Jag fick denna idé från en facebookgrupp. 

Om din hund var en ikeaprodukt, hur skulle produktbeskrivningen se ut? Lägg in matchande bild och glöm inte ikeanamnet i versaler! 

Edit: Här kommer ett par exempel: Ansiktstvätten VISPA för tungor som vispar som elvispar, Sängvärmaren ELSA, Tummytucken STUDS för hundar som hoppar på ens mage, Trädgårdsmästaren TORSTEN, Hörseltesten AJ för högljudda hundar... Låt fantasin flöda. :P 

Och vill ni lägga in flera för samma hund, kör på. Ha kul med detta. :)

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-10-19 19:38 #1 av: Cahira

Kommer inte på något just nu för mina vallhundar så här kommer min dvärgschnauzer. :)

Stressknäckaren GALOPP (artikelnummer 20040226) är senaste nytt i varje stressad persons hem. Batterier behöver laddas större delen av dygnet, men när du behöver komma ut en stund och skratta lite så släpper du ut Stressknäckaren GALOPP och ser hur den far. Stressknäckaren GALOPP ingår med röstkommando, sparläge "lunka" och batterierna laddas bäst på en kudde. Det är en mycket tystgående Stressknäckare men sänder ut ett högljutt alarm om bus med stor Stressknäckare möts för att försäkra om att Stressknäckare GALOPP inte går sönder. Senaste nytt i Stressknäckare GALOPP är att sarkastiska blickar "är du dum eller?" ingår för att försäkra sig att du stressar mindre. Magkli ingår. Finns enbart i sortiment grå och är 30 cm hög. Hanteras varsamt.

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-10-19 20:04 #2 av: Stormvindh

Motionshjälpen RUSA är en av höstens stora nyheter som kommer platsa som årets julklapp som en perfekt hjälp att bli av med all julmat efter högtidsfirandet! Motionshjälpen RUSA kräver daglig tillsättning av vätska och bränsle. Total uppladdning uppnås enkelt genom att placera produkten på en filt eller kudde. Batteritiden för RUSA ligger på omkring 2 timmar innan uppladdning krävs.  Under uppladdning hörs ett lågt, bullrande ljud för att försäkra dig om att processen pågår. Motionshjälpen RUSA garanterar dig märkbart bättre motion inom en vecka - släpp den lös och bevittna hur den mirakulöst får dig att springa efter - motvilligt eller ej! Produkten kommer med röstkommandon för att underlätta hantering, dock är dessa av begränsat antal. Motionshjälpen RUSA har också ett inbyggt alarm som aktiveras då du inte är tillräckligt aktiv. Produkten förflyttar sig då till dig och utlöser larmet tills du återgår till motionsträningen. Perfekt för den engagerade träningspersonen! Motionshjälpen RUSA ser dessutom till att väcka dig i god tid för träning varje morgon genom att placera sig själv på olika ställen i ditt ansikte. Den första versionen av Motionshjälpen RUSA kan komma med vissa vätskeläckor på varierande platser. Kommande uppdateringar åtgärdar däremot det här problemet.

Finns endast i gråskala med inslag av rödbrunt, cirka 30 centimeters höjd med ständig tillväxt för att öka utmaningen och höja motionskraven för dess användare.

Anmäl
2014-10-19 20:08 #3 av: Cahira

Hahahha åh helt underbart. Hjärta

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.