Presentation

Presentera mig!

2013-11-24 19:47 #0 av: neapeaw

Hejsan tänkte presentera mig, eller oss kanske man ska säga!

Jag heter Linnea och är 17 år gammal. Bor i Dalarna och mitt liv består till största del utan hundarna. Har även en pojkvän och vänner som såklart också har en stor del av mitt liv. Jag har två egna hundar. En grå schäfer tik vid namn Puma som är 8 år gammal. Hon fick jag ta över efter att mina föräldrar tränat klart med henne, eller hon själv hade tränat klart då hon ej tyckte det var så kul längre. Då tog jag henne och vi gick spår ihop och tränade rally lydnad vilket hon tyckte var ganska kul. Men trivs bäst med långa promenader och ett lydnadspass då och då. Spåra älskar hon och gör än. Hon har ipo1 och klarat rally lydnaden. 

Sen har jag nu köpt en Australian shepherd tik vid namn Texa hon är bara 13veckor än men är tänkt att bli min nya träningskompis. Med henne hade jag tänkt köra ipo, lydnad, rally lydnad, vallning, agillity. ev något mer men det visar sig. Hon är en fin tjej som har starkt föremålsintresse och riktigt lättlärd. 

Det var lite om mig och mina hundar! :) 

skickar med en bild på Texa! :)

Anmäl
2013-11-24 19:48 #1 av: neapeaw

Och min schäfer tik puma! :)

Anmäl
2013-11-25 19:35 #2 av: HarrietKiara

Fina hundar bägge två :)

Välkommen hit! 

Alltid kul med presentationer.

__________________________________________________________________

Love my Kelpie!

Anmäl
2013-11-25 19:39 #3 av: Jetaime

Välkommen hit också! :)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.