Avel

Är missnutts en bra kennel?

2012-07-21 20:51 #0 av: fufrutti

Hej
Jag har kollat runt lite och jag undrar vad ni tycker om missnutts kennel? är den bra och seriös? eller ska jag kolla vidare har även kollar in cheesplayer. Vilken av dom två är bäst?

Anmäl
2012-07-21 22:55 #1 av: Tina

Det beror på vad du vill göra med din hund. Vissa uppfödare tar stor hänsyn till utseende och mindre hänsyn till arbetskapacitet och mentalitet och andra gör tvärt om.

När du köper valp tycker jag att du ska se om valpkullen uppfyller Svenska Australian Shepherd Klubbens krav för valphänvisning. Kraven hittar du här.

Anmäl
2012-07-22 16:11 #2 av: fufrutti

Det jag är ute efter är en arbetsvillig hund som jag kan träna lydnad med men även testa på allt annat och se vad intresset fastnar.

Okej tack för tipset, har redan ganska bra koll på att föräldrarna ska ha lite bakom sig.

 

Men din åsikt om den kenneln då:)?

Anmäl
2012-07-22 16:18 #3 av: Tina

De flesta aussies är mer eller mindre arbetsvilliga och passar för lydnad. Utifrån det kriteriet kan jag inte direkt säga att den ena eller andra kenneln passar dig bättre.

Du kan PM:a mig om du vill prata mer om kennlar. Jag vill helst inte skriva ut mina åsikter hur som helst på forum. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.